TEMATIKE

Drim in njegovi prijatelji želijo vašim najmlajšim pričarati nepozaben rojstni dan. Ker ima vsak pošastni junak svojo strast, vam ponujajo najrazličnejše tematike, kjer vsak otrok najde in doživi svojo popolno pustolovščino.

POTREBUJEŠ VABILO NA ZABAVO? 
S klikom na gumb bo vabilo tvoje.

POSEBNA PONUDBA
LE V CERKLJAH NA GORENJSKEM

POSTANI KUHARSKI MOJSTER

Rojstni dan vašega otroka bo v Eko glamping resortu Krištof zagotovo nepozaben dogodek, saj bodo poleg kulinaričnih užitkov doživeli tudi povezovanje z naravo in trajnostno prehrano.

Podali se bomo na razburljivo kulinarično potovanje!
Otroci bodo imeli priložnost, da postanejo pravi kuharski mojstri in ustvarijo okusne jedi.


Praznovanje bo potekalo v več korakih:

Prihod: Otroci bodo najprej prispeli, čestitali slavljencu/ki.

Priprava testa: Skupaj bodo pripravili testo za pico, pri čemer se bodo naučili osnov kuharskega rokovanja.

Zabavne igre: Medtem ko testo počiva, bodo otroci sodelovali v zabavnih igrah, ki bodo popestrile vzdušje in jih nasmejale.

Nadevanje pic: Ko je testo pripravljeno, bodo otroci prevzeli vajeti in nadevali vsak svojo pico po lastnem okusu. To je odlična priložnost, da izrazijo svojo kreativnost in okuse.

Peka v krušni peči: Ko so pice pripravljene, bodo otroci s ponosom svoje stvaritve postavili v krušno peč, kjer bodo doživeli čarobnost peke na tradicionalen način.

Peka čokoladnih suflejev: Po pici se bodo posvetili pripravi čokoladnih suflejev, ki bodo zadovoljili vse sladkosnede. Sufleji bodo poskrbeli za prijeten sladek zaključek kuharskega praznovanja.

Vsekakor ne bomo pozabili na slavljenca, ki bo v središču pozornosti tekom celega praznovanja.
Pihali bomo svečke in peli VSE NAJBOLJŠE!

Naše kuharske zabave se prilagajajo letnim časom, zato lahko pričakujete, da bomo glede na sezono pripravili različne recepte, kot so peka kostanjev v jeseni, piškotov pozimi, palačink pomladi in osvežilnih sladic poleti. 


SLEEPOVER ZABAVA

Otroci, pripravite se na najbolj noro noč brez staršev, kjer je zabava dovoljena in kjer kruh, pice in sladice ne poznajo meja!

Sleepover zabava je prava priložnost, da otroci preživijo nepozabno noč brez staršev in dobijo pravo kulinarično izkušnjo.


Kaj lahko pričakujete:

Spanje ob toplini krušne peči v trajanju 13 ur (od 20.00 do 9.00)

Kulinarična ustvarjalnost: Ob večerih bomo skupaj ustvarjali okusne jedi. Pekli bomo kruh, pripravljali pice po lastni izbiri in se posladkali s sladkimi dobrotami. Ta del izkušnje spodbuja kreativnost in skupinsko sodelovanje.

Filmski večer in dišeče kokice: Po večerji se bomo zbrali ob krušni peči za filmski večer, ob tem pa si bomo privoščili dišeče kokice. To je čas, ko se zabava stopnjuje, otroci se sprostijo in uživajo v družbi prijateljev.

Nepozabno povezovanje z naravo: Otroci bodo preživeli noč v resortu v objemu narave.

Zabava, učenje in sprostitev: Sleepover zabava združuje vse to. Otroci se bodo zabavali, učili nove spretnosti in se sprostili, medtem ko starši lahko brez skrbi uživajo v miru. To je izkušnja, ki bo zagotovo navdušila otroke in njihove starše.

Pridružite se nam za nepozabno Sleepover doživetje, kjer se sprostitev in zabava združita pod zvezdnatim nebom Eko glamping resorta Krištof!


POTREBUJEŠ VABILO NA ZABAVO? 
S klikom na gumb bo vabilo tvoje.